Sivut

Luca

KoiraNet

Luca on koirana aivan mahtava. Luca rakastaa kaikkia eläviä olentoja, joista ihmiset on ihan parhaita,
Luca siis aina ihmisen nähtyään pyrkii menemään luokse rakastettavaksi, myös lenkillä, mutta uskoo kyllä kun kielletään menemästä ja jatkaa matkaansa.

Harrastuskoirana Luca on hauska, mutta omalla tavallaan erikoinen.
Tokossa me olemme koirakkona todella tosikkoja ja hirveästi en itse koiraa kehu vaikka pitäisi ja paljon. Luca on todella hyvä tekemään töitä ja sillä on ihan omat aivotkin tässä asiassa. Ja Lucan omaa työskentelyä pyritäänkin käyttämään enemmän kuin minun apujani, koska koira kyllä tasan tarkkaan tietää mitä pitäisi tehdä vaikka alkuun näyttääkin turhautuvan miettiessään.

Rallytokossa menomme on hieman rennompaa, mutta olenkin koittanut itse panostaa koiran kehumiseen ja sielä se seuraaminenkin on paljon näyttävämpää. Luca on tämän oppinut todella nopeasti ja tekeekin tätä todella mielellään, koska vaihelua on seuraamisen aikana paljon ja palkkaakin tulee usein. Kaikenlaiset törpöt ja muut nostavat koiran kierroksia ja sieltä tulee silloin jonkinlainen turbovaihde esiin.

Agilityssä Luca on koirana ihan jotain muuta kuin tokossa ja rallytokossa. Lucalla on suuri into tehdä ja paikallaoloista ei sgissa meinaakkaan tulla mitään kun on niin täynnä intoa kun pääsee vaan tekemään kaikenlaista. Ohjattavana Luca on vielä melko vaativa ja kaipaakin minun tukeani enemmän, irtoaminen Lucalla on hyvää kun on palkka odottamassa irtoamispaikalla. Käännökset Lucalla on hyvät, mutta niihin pitää panostaa, koska rimat meinaavat herkästi lennellä vauhdin ollesssa kova ja käännöksen tiukka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti