Sivut

Pyry

KoiraNet

Pyry on koirana myös jotain ihan uskomatonta, aina valmiina toimintaan, mutta rauhoittuminen kotioloissa ihan täydellistä. Todella valpas koira ja on aina perillä mitä tapahtuu ja koska.
Pyry rakastaa myös ihmisiä ja koiria, mutta vieraat ihmiset annetaan olla rauhassa lenkeillä kuin myös koirat pitkälti, mutta mikäli vieras lähestyy meitä, niin Pyry vilkaisee minua että onko ok ja menee sitten paijattavaksi

Harrastuskoirana Pyry on aika sähikäinen.

Tokossa on Pyryn mielestä kovin rauhallista ja keskittyminen kaipaa treeniä. Ei jaksa pitkiä seuraamispätkiä ja muutkin seuraamisen yhteydessä tehtävät liikkeet tuottavat hieman ongelmia Pyrylle. Mutta paikallaolot on Pyryllä todella varmat ja jaksaa siinä odottaa hienosti kunnes toisin käsketään, en muista koska Pyry olisi viimeksi esim. paikkamakuusta lähtenyt omin lupinensa.

Rallytokossa Pyryllä on meininki ihan erilainen, jaksaa seurata huomattavasti paremmin ja liikkeetkin tekee melko hyvin. Joissakin liikkeissä vaatii huomattavasti enemmän apuja. Tiedetään siis mitä treenataan tällläkin saralla, jotta joskus sinne kilpailuihinkin päästäisiin.

Agility on laji johon Pyry on ihan tulessa ja se onkin meidän päälajimme. Odottaminen lähdössä on erinomaista. Vauhti Pyryllä on kohdillaan niin kauan kunnes tulee ohjaaja ja hidastaa koiraa sättäämisellään, mutta tätä me treenataan tai siis minä treenaan. Käännökset Pyryllä on melko hyvät, kunhan ohjaaja on ajoissa ja tarkka, Pyry siis vaatii ohjaajalta suurta työtä tehdäkseen oiken, mutta varmuuden kasvettua toivottavasti alkaa myös itse hieman lukemaan etenemistä.
Kontaktiesteet on ehdottomasti Pyryn suosikkeja, poislukien keinu joka liikkeellään aiheuttaa vielä pientä jännitystä, mutta menee siihenkin jo reippaasti. Kepit hakee jo lähes joka kulmasta erinomaisesti, avokulma tässä aiheuttaa vielä hieman treeniä, mutta sieläkin on enemmän onnistumisia kuin epäonnistumisia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti