Sivut

perjantai 6. toukokuuta 2016

Tiistaina tuli käytyä Tampereella kisoissa Pyryn kanssa. Ne ei mennyt ihan putkeen, mutta tulipahan kokeiltua yllätysulkokisatkin, eikä olla ulkona edes treenattu. Kaksi hylkyä sieltä tuli, radat ei olleet helpoimmasta päästä ja nenäkin sielä hieman pääsi valloilleen. Mutta seuraavat kisat onkin jo tähtäimessä.

Treeneissä oli torstaina todella mielenkiintoinen rata ja sekin meni loppujen lopuksi ihan hyvin, vaikka ongelmiakin oli ja opin myös uutta sielä jonkin verran. Esteet 1-3 oli ihan mahtava, vaikka en ikinä uskonut, että se toimisi, että en itse liiku mihinkään. Myös 13-20 esteväli oli mukavaa harjoittusta meille, missä piti tehdä paljon kaikenlaista. Myös loppupätkä putken jälkeen oli kiva ja me onnistuttiin hienosti välistävedossa, mikä on meille vaikeaa ollut. Estehakuisuutta pitäisi Pyryyn hieman saada ja irtoamista pitäisi treenata.Ohjaajan oma treeni on nyt ollut kolmen päviän tauolla lievän reisirevähdyksen takia, mutta heti jatketaan kun saadaan kinttu kuntoon.

Tehtiin tänään myös molempien poikien kanssa hieman kontaktitreeniä ja otettiinkin siitä video, jonka tein ns opetusvideomaiseksi.


Ja tuli muuten ilmoitettua Pyry ensimmäisiin rallytokokisoihin tänään. Ne on japaninpystykorvien rallytokomestaruuskisat samalla. Aion ilmoittaa Lucan samoihin kisoihin maanantaina, mikäli tilaa jää, kun ilmottautuminen aukeaa muille roduille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti