Sivut

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Agilitytreeniä..

Luca ei siis tällä hetkellä ole ohjatussa ryhmässä, mutta treenaan Lucan kanssa ennen Pyryn ohjattuja treenejä omatoimisesti.
Tänään Lucalla oli ohjelmassa keppitreeniä ja se alkaa jo menemään varsin mallikkaasti. Rytmiä alkaa hienosti löytymään ja koiralla riitti vauhtia ja intoa. Muutamia virheitäkin sielä sattui, alkuhuumassa vähän enemmän kun pomppi ohjureiden yli kohti namialustaa. Ja pari kertaa tuli myös etuaikaa kujastaan pois.
Aloitetaan seuraavalla kerralla lisäämään enemmän esteitä kepeille niin ennen kuin jälkeenkin ja katsotaan josko ensimäiset ohjuritkin saataisiin pois auttamasta.



Pyryllä taas olikin ne ohjatut treenit ja rata oli todella mukava tehdä ja oli paljon kohtia mitä halusin treenata ja niitä myös treenattiin. Ja kyllä meillä se vika on yleensä aina minussa, mutta ei lannistuta vaan yritetään uudestaa. Myös Pyryn kohdalla häiritsee hieman tuo käteen kiinni jääminen mitä tapahtuu todella herkästi.
Ohjelmassa oli siis niistoa, vastakäännöstä, välistävetoa, irtoamista ja päällejuoksua. Ja noista välistäveto tuotti meille ehkä suurimmat ongelmat, mutta selätettiin sekin ainakin osittain, kiitos meidän kerrankin hyvälle kouluttajalle, joka vähän ravistelee tarvittaessa.


Samalla systeemillä jatketaan, eli Lucalle voisi tehdä lisää ratatreeniä ilman kontakteja ja keppejä, niitä siis erikseen.
Pyrylle lisää ratatreeniä ja myös nollarataa (kontakteilla palkataan), myös näitä vähän vaikeampia ohjauskuvioita tulee harjoitella.
Itse kaipaan juoksuharjoittelua, kun tuppaan enemmän teputtamaan vaikka saisi juosta kunnolla, etten hidastaisi koiriani. Ohjaamisen myös lisää varmuutta ja ylävartalon liikkuvuuden lisääminen pysyy ohjelmassa.

Suositut Carlson koiraportit tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti