Sivut

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Aloitin kyseisen blogin kirjoittamisen, jotta saan omat ajatukseni jonnekkin kaikkien ruutupaperiarkkien tilalle.

Pidän tätä meidän treeni- ja kilpailupäiväkirjana ja lisään videoita aina kun niitä on ja kirjoittelen kuulumisia.

Tarkoitukseni on myös kirjoittaa omia ajatuksiani koskien koiran kouluttamista ja mahdollisesti vinkkejäkin tiedossa kouluttamisasioihin, jotka olen itse todennut hyväksi käytössämme.

Mutta asiaan täällä siis treenailee kaksi koiraa, sekä heidän ohjaajansa eli minä.
Meidän harrastuksiimme tällä hetkellä kuuluu agility, toko ja rallytoko. Teemme myös paljon muuta, mutta näihin keskitymme blogissa. Saattaa olla että jotain temppujakin saattaa eksyä aiheen vierestä.


Olen tokoa treenannut Lucan kanssa reilu 3 vuotta, eli aloitimme melkein heti kun Luca meille saapui. Lucan kanssa ollaan tokossa saatu TK1 koulutustunnus, mutta emme ole vielä startanneet avointa luokkaa kapulaongelman takia.
Luca on vuonna 2013 käynyt agilityn alkeiskurssin ja tämän jälkeen kyseinen harrastus jäi muhimaan ja viime syksynä aloitimme uudestaan ja meno on ihan erilaista kuin silloin, ehkä ikä toi lisää varmuutta?
Rallytokossa olemme vasta käyneet alkeiskurssin, mutta tässä kotona ollessamme olemme lenkkien lomassa joitakin liikkeitä treenailleet ja ne menevät jo sen verran hyvin, että voisimme hyvin mennä jo kilpailuihin.




Pyryn kanssa ollaan treenailtua pääasiallisesti agilityä ja siinä starttasimmekin juuri 10.4. keräten kaksi hylkyä. Mutta ne ei meitä lannista vaan kalenteriin on kirjattu lisää kilpailuja. Agilitykoirana Pyry on ihan huippu, vauhtia riittää ja intoa tehdä.
Ollaan me tokoakin treenattu jokusen kurssin verran, mutta laitoimme sen nyt tauolle ja treenaammekin tätä rallytokon kanssa samalla tavalla kotioloissa ja edistymisen huomaa jo nyt kun on ollut reilun kuukauden tauko tokosta. Pyry on siis kovin malttamaton ja yrittää kovasti tehdä oikein, mutta on liian kiireinen keskittyäkseen kunnolla tekemiseen.

Tarvitseeko koirasi uuden kaulapannan tai talutushihnan? Klikkaa itsesi Eläintarvikekauppaan ja tilaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti