Sivut

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Projektina ohjaaja..

Niin koiria treenataan paljon ja vielä vähän lisää, mutta mites ohjaajan kunto?
Minä itse ainakin olen melko rapakuntoinen ja nyt olenkin päättänyt pistää myös itseni likoon ja treenata omaa kroppaani, jotta voin entistä paremmin ohjata koiriani.

Aloitin tänään viime vuonna tutuksi tulleen agilityohjaajan 30 day challengen. Ja aloittelen itse kevyellä versiolla ja sen jälkeen teen sen oikean version.
Lisäksi teen halpis-selättimellä ketkutusta 10minuuttua päivässä.
Toivottavasti kropan hallinta paranee.

Ja aion myös agilityä treenatessa panostaa omaan tekemiseeni ja tehdä sen rataantutustumisen oikein! Ja otan sen virtuaalikoirani mukaan ja juoksen myös sen rataantutustumisen, kuten menisin koirani kanssa sen, jolloin siitä tutustumisesta tulee todenmukaisempi ja hahmotan paremmin, että ehdinkö tekemään x-ohjauksen suunnitellussa kohdassa.

Otin haastetta varteen mittoja itsestäni, tavoitteeni ei siis tosiaan ole laihtua tai muutakaan, mutta mielenkiinnon vuoksi haluan nähdä tapahtuuko muutoksia kropassa ulkoisesti ja jaan ne tiedot nyt myös teille ja myös aloituskuvat, mitkä ei ehkä parhaita olekkaan.
Toiveissa olisi tietysti saada hieman kiinteyttä/tiivistymistä löysän tilalle.

Mitat 20.4.
Paino: 59,3kg (ei aamupaino)
Rinnanymp: 84,5cm
Vyötärön ymp: 70cm
Ymp "jenkkakahvojen" kohdalta: 85cm
Lantio ymp: 96,5cm
Reiden ymp: (v)57cm    (o)56cm
Käsivarren ymp. (hauis): (v)25cm   (o)25cm Ei se nyt sinäänsä pahalta näytä, mutta parempikin voisi olla! Nyt niskasta kiinni ja ohjaaja kuntoon!

Tänään tulee vielä kontaktipostaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti