Sivut

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Vähän ajatuksia eilisistä treeneistä.

Eilen oli siis ohjattu kurssi. Luca pääsii tuurauspaikalle alkeiskurssille ja tehtiin pussilla ratatreeniä, ensimäinen rata oli tosi hyvä, mutta toinen rata varsinkin noin aloittelevalle koiralle, mielestäni erittäin epäedullinen, koska pussista piti melkein tehdä täyskäännös, jotta pääsee seuraavalla hypylle. Ehkä jarruttamalla sekin olisi toiminut, mutta emme Lucan kanssa ole putkijarrua tehneet niin en ainakaan pussilla sitä aloita.
Lisäksi teimme rengasta ja siinä kahden esteen rataharjoitusta

Tänään käytiin myös hallilla ja tehtiin treeniä meidän makuun. Alkuun oli vähän takaakiertoa ja se meni tosi hienosti Lucan kanssa. Lopussa vielä kaukoohjausta ja sylkkäri-harjoittelua ja Lucahan oli kuin vanha tekijä (melkein). Kauko-ohjaus tuotti vähän vaikeuksia.





Pyryllä oli myös ohjatut treenit ja hallilla oli hyppyrata ja päästiin oikeen ohjaamaan ja juoksemaan. Eilen meni aivan mainiosti, sylkkäriin saatiin hyvät neuvot ja se menikin kerralla nappiin. Poispäinkääntö tuotti meille suuria vaikeuksia, mutta se laitetaankin nyt treeniohjelmaan harjoiteltavien asioiden taskuun, eli treenataan kotona tötteröiden ympäri, niinkuin paljon muutakin. 
Tänään Pyry oli myös mukana, kun halusin sylkkäriä ja poispäinkäännöstä harjoitella, sylkkäri alkaa jo sujumaan, kunhan muistan oman sijaintini ja rintamasuunnan. Poispäinkäännös ei onnistunut ja siitä ei videollakaan näy kuin vähän, kun tarvitsin kuvaajan appariksi kun treenasin tätä. 
Tässä iltasella ulkoilun yhteydessä kävin tota pihassa tötteröllä läpi ja hitaassa mittakaavassa se jo luonaa ihan ok.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti