Sivut

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Torstaina meillä oli taas treenit, Lucan jätin kotiin, niin sain keskittyä vain toiseen koiraan ohjatuissa, enkä näin ollen tehnyt omatoimitreeniä.

Pyryn kanssa tehtiin ratatreeniä ja oli oikeen hyvät treenit kokonaisuudessaan. Kontaktit meni hvin, A-esteellä oli vähän vaikeuksia pysyä vaikka pysähtyi kyllä. Keppikulma oli vaikea avokulma ja siihen takanaleikkaus, mikä olikin meille vaikea. Mutta tehdäänkin nyt sitten keppikulmatreeniä jonkun verran ja erinäisiä ohjausharjoituksia sinne.
Yhdellä esteellä meillä oli myös vaikeuksia, oli putken jälkeen pituus ja hyppy. Putkelle meni hienosti, mutta meinasi jopa kiertää pituuden, mutta sain kuitenkin hyppäämään, pituuden jälkeen Pyry vaati voimakasta vastakkaista kättä, jotta ei mennyt hypyn väärälle puolelle, mutta jäi liikaa käteen kiinni ja näin ollen ei joka kerta hypännyt koko hyppyä. Mutta näissä hyvinkin yksinkertaisissa ohjauksissa meillä on ollut aina vaikeuksia. Usein Pyry kääntyy näissä ns. väärään suuntaan ja tekee piruetin esteen takana, jonka jälkeen vasta jatkaa menoaan oikeaan suuntaan.

Treenipätkä jossa pientä vaikeutta, ei mittakaavassa

Ohjaajan haastetreenaaminen on hyvällä mallilla, kaikki treenit on toistaiseksi tehty. Tälle päivälle on vielä twistausta tiedossa. Reidet on kykkäämisestä hieman olleet kipeänä, mutta ei oo menemistä haitannut yhtään. JES! Tiistaina otetaan sitten välimittoja ja kuvia, niin nähdään onko vielä muutosta havaittavissa.

Eilen tehtiin myös vihdoin ja viimein meidän siivekkeet lähes valmiiksi, vielä pitää kiskot asentaa paikalleen ja ostaa rimat ja DC-Fixiä koristeraidaksi. Ei ne mitään kauniita ole, mutta sääntöjen mukaiset ja toimivat kunnes tehdään viralliset myöhemmässä vaiheessa. Kuvaa tulee kun on kaikki valmiina.


Koiraöljy ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja Koiraoljy.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti