Sivut

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Noniin, nyt eilinen päivä suunniteltu tulevia treenejä ja sitä mitä halutaan treenata niin ohjatuissa, kuin myös itsenäisesti.

Kotona treenaillaan nyt molempien poikien kanssa agilityn 2on2off-kontaktia, mikä molemmilla sujuukin melko hyvin, Pyry on jopa ulkona alkanut tätä tarjoamaan, mikä ei Pyrylle siis ole normaalia. Tainnut kovasti saada palkkaa siitä.
Lisäksi otetaan molempien poikien kanssa tokoa ja rallytokoa leikkimielessä, niin pysyy tekeminen kivana ja saattaisi kehitystäkin tulla.

Panostetaan kuitenkin toistaiseksi enemmän agilityyn ja 2on22offin lisäksi omatoimitreeneissä (halli) treenataan ohjauksia molempien kanssa yksittäin ja jätetään varsinainen ratatreeni ohjattuihin.
Pyrylle kepeille lisää itsenäisyyttä ja keppikulmia pitää treenata, erityisesti avokulmia.
Lucan kanssa koitetaan saada kepeiltä ohjureita pois  ja treenataan myös niitä keppikulmia. Ohjauksia treenataan myös.

Ohjatuissa treeneissä tehdään loppuun nollarata, jos se vain on mahdollista, eli ei ole mitään supervaikeaa ohjausta treenattavana. Kontakteja tullaan myös tekemään ja sinne paljon palkkaa.

Kaiken tämän lisäksi haluan molemmille lelupalkan vahvemmaksi, kun nyt ollaan namilla enemmän menty. Lelu olisi helpommin nähtävissä jos täytyy etupalkkaa käyttää treeneissä.

Ja treeneihin paljon hyvää mieltä mukaan!

Avaa 3000 € tililuotto, saat ensimmäisen noston kuluitta aina 500 € asti. Eurolimiitti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti